Egy győzelem egy vereség a folytatásban

A hazai mérkőzések után idegenbe látogatott a csapat, SzoEse vagyis a főiskolai csapat otthonába. A fiatal tehetséges játékosokból álló csapat ellen jól kezdtek a vendégek és 5 pontos vezetésre tettek szert, 14:19. A folytatásban is igen szorosan alakult a mérkőzés egyik csapat sem tudott meglógni az ellenfelétől. A félidőben viszont továbbra is a fürdővárosi alakulat lehetett nyugodtabb 4 pontos előnye tükrében, 31:35.
A harmadik negyedben a szombathelyi csapat magához ragadta a kezdeményezést és hátrányát ledolgozva 4 pontos előnyre tettek szert. A vendégek mindent megpróbáltak a továbbiakban de a frissebben játszó egyetemi csapat tartotta előnyét. Így sajnos a sárváriak elszenvedték idénybeli harmadik vereségüket, 65:55.

A következő fordulóban egy rangadó következett a Kosáreső csapata ellen. A 2. és a 3. helyezett csapott össze a fürdővárosban csütörtökön este. A mérkőzés tétje az volt, hogy a hazaiak, az utolsó alapszakaszbeli forduló előtt megerősítsék a 2. helyüket a tabellán. Ennek megfelelően magabiztosan is kezdett a hazai csapat. Az első negyed végére sikerült 4 pontos előnyre szert tenni, 18:14. A második negyedben kicsit visszaesett a sárváriak lendülete és a Kosáreső fel tudott zárkózni, de a megszerezett 4 pontos előnyt a félidőben is tartották a hazaiak, 30:26. A harmadik negyed is kiegyenlített volt amit csak 1 ponttal nyertek meg a fürdővárosiak így az utolsó etapra 5 pontos előnnyel vágtak neki, 40:35. A záró felvonásban sikerült az előnyt növelni és így a végére már nem maradt kérdés, hogy ki nyeri meg a találkozót, 55:43.

Az utolsó fordulóban a SAKK a tabellát vezető VKK csapatához látogat, február 26-án, pénteken.