Véget ért az alapszakasz

Hazai győzelemmel ért véget március 2-án a csapat számára a 2016/17 szezon alapszakasza. A SAKK, a B jelű csoportba került, ahol sikerült a 3. helyet megszerezni. A lejátszott 12 mérkőzésből 8-szor győztesként hagyta el a csapat a pályát. A vereségeket a csoport első helyén végzett Vasaljától (oda vissza), a második helyen végzett BC Oladtól ill a Viktória Bútorháztól szenvedte el, akik a negyedik helyet szerezték meg.
Ebben a szezonban a csapat játéka sokat változott hiszen két meghatározó játékos is távozott. Így viszont sokan új szerephez, több játékpercekhez jutottak, amihez még nem sikerült teljesen alkalmazkodni. Azonban a folytatásban lesz még lehetőség, hogy a csapat jobban összeálljon és további győzelmeket gyűjtsön.

A másik csoport végeredménye sem szolgált meglepetéssel. Az első helyen a 9700.hu Ingatlaniroda, második a SZOESE, harmadik a Vasi Kosár Klub, negyedik a CVSE akik a folytatásban a felső házi rájátszásban mérkőznek meg a B csoport továbbjutóival. A sárvári alakulat a SZOESE csapatával küzd meg a továbbjutásért, a legjobb négybe kerülésért. A találkozók két nyert mérkőzésig tartanak.

A folytatásban is várunk minden kedves szurkolót!

Hajrá S.A.K.K. !