2017/2018 Bajnokság, megkezdtük!

Október elején elkezdődött a megyei bajnokság 15 csapat részvételével. Az előző év eredményei alapján két csoportra osztották a résztvevőket, akik oda-vissza vágós mérkőzések alapján döntik el a helyezéseket. Ezután a következik a rájátszás majd a szokásos négyes döntő, így 2018 májusára meglesz a megye bajnoka.

A sárvári csapat október 19-én, otthon kezde meg a mérkőzéseinek sorát a szünnapos első forduló után. Mindjárt egy szomszédvár látogatott városunkba akiket az előző szezonokba sikerült kétvállra fektetni. A büki csapat az első fordulóban a tavalyi bajnokot verte magabiztosan, így egy jó mérkőzésre volt kilátás. A hazaiak nehezen lendültek játékba, ami nem meglepő hiszen az első mérkőzés „átka” rányomta a bélyegét. A vendégek a center játétkukban bíztak, ahonnan jöttek is a pontok de nem sikerült a hazaikon felülkerekedni. A sárváriak végül magabiztosan hozták az első hazai mérkőzésüket, (54:44). A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

Október 25-én már folyatódott is a mérkőzések sorozata. A Deck Bistro csapatához látogatott a fürdővárosi csapat. Az új név, régi csapatot rejt akikkel idegenben mindig szoros mérkőzést vívott a sárvári gárda; ez most sem volt másképp. A hazaiak végig szívósan küzdöttek és felváltva vezettek a csapatok. A vendégek végig keresték a mérkőzés ritmusát és csak nagy erőfeszítések árán maradt szoros az eredmény. Jó egyéni teljesítményeknek és a nagy küzdésnek köszönhetően a vedégek örülhettek, akik 46:53 arányban nyertek. A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

A harmadik fordulóban az újonc Répcelak csapatát látja vendégül a SAKK csapata.

Várunk mindenkit szeretettel!

SAKK