Felemás folytatás!

A harmadik fordulóban az újonc Répcelak csapata látogatott a sárvári fürdővárosba. Az ellenfelünk eddigi mérkőzései alapján egy kötelező győzelem állt a SAKK csapata előtt. Az első negyedet 21:7 arányban sikerült is megnyerni majd a másodikban tovább növelte előnyét a hazai gárda úgy hogy nem is kapott pontot, 39:7. A továbbiakban sem változott a játék képe. A sárváriak sok szerzett labdából gyors leindításokból szerezték a pontjaikat, amelyet az ellenfél nem tudott megakadályozni. A mérkőzésen mindenki kapott játéklehetőséget és élt is vele. A két csapat ezen az estén nem volt egy súlycsoportban, így a nagyarányú hazai győzelem teljesen megérdemelt, 81:18. A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

A következő fordulóban a regnáló bajnokhoz látogatott a fürdővárosi alakulat, így egy komoly, jó mérkőzésre volt kilátás. A vendégek nagyon koncentráltan magabiztosan kezdték a találkozót (0:6). A hazaiak is kezdtek bemelegedni és át is vették a vezetést a negyed végére (13:10). Ez nem törte meg a vendégeket, sőt szívós védekezéssel a félidőre visszavették a vezetést (25:26). A harmadik negyed közepéig fej fej mellett haladtak a csapatok. A sárváriak rossz védekezésének köszönhetően büntetőzhettek a hazaiak. Ennek következtében 2 ponttal ők mehettek pihenőre az utolsó felvonás előtt, (40:38). Sajnos a negyedik negyed elejét nagyon elrontotta a fürdővárosi gárda hiszen a körmendiek megléptek 8 ponttal (49:41). Ez meg is pecsételte a sárváriak sorsát, ezután már csak rohantak az eredmény után. A mérkőzést végül 55:46-ra a hazaiak nyerték, de a nagyobb különbség nem tükrözi azt hogy mennyire szoros volt a mérkőzés. Ennek ellenére a vendégek kisebb sikerként könyvelhették el ezt a csatát, mert sikerült egy komoly csapat dolgát megnehezíteni. A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

A folytatásban két hasonló szoros rangadóra van kilátás. Először november 23-án csütörtökön a SzoESE csapatát fogadja a SAKK, majd egy héttel később november 30.-án a BC Oladot. Mindkét mérkőzés kezdési időpontja 19.15, helyszín pedig a Tinódi Gimnázium Sportcsarnoka.

Várunk mindenkit szurkolni!

SAKK