Alapszakasz második kör

Az alapszakasz felénél a csapat a negyedik helyen várja a folytatást. Ahogy az előzetesen várható volt, a tavalyi szezon alapján, papírforma a csapatok helyezése. A sárváriaknak sajnos nem sikerült az első három közül meglepni senkit így a negyedik hely megérdemelt, 3 győzelemmel és 3 vereséggel. Az előrelépéshez mindenképpen az kell, hogy sikerüljön, legalább az egyik csapatot megverni, az első három közül.

A második kör első mérkőzését a SAKK Bükön játszotta. Ahogy az első mérkőzésen, Sárváron, most is egy szoros mérkőzésre volt kilátás. A jóslat most is bevált hiszen mindössze 1 ponttal sikerült győztesen hazatérni. A csapatok végig fej fej mellett haladtak 1 negyed után 13:13; majd a félidei eredmény 26:26. Az egy pontos győzelmet a harmadik negyedbeli 2 pontos részsiker alapozta meg (34:36) hiszen az utolsó játékrészt a hazaiak nyerték 1 ponttal, 48:49. A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

Az új év első mérkőzését a Deck Bistro csapata ellen játszottuk Sárváron január 15-én. Ősszel, Szombathelyen 7 ponttal sikerült felülkeredni és ezen a mérkőzésen is a győzelem volt a cél. Ennek megfelelően is kezdett a csapat, 12:5. A jó ritmusú ponterős játék mellé, agresszív védekezés is párosult. A folytatásban sem változott a játék képe annak ellenére, hogy a hazai csapat folyamatosan cserélt, a második negyed végére már mindenki pályára lépett; 27:15. Az első félidei pontszegényebb játék után a csapatok a harmadik negyedben majdnem ugyanannyit hozzá is tettek, aminek következtében a vendégek 4 ponttal közelebb is kerültek; 48:40. Az utolsó felvonásban tovább folytatódott a hazai fölény. A szombathelyi csapat egyszer sem vezetett a mérkőzésen így nem volt meglepő a sárvári győzelem; 66:54. A mérkőzés statisztikája IDE kattintva elérhető.

A következő mérkőzésen az újonc Répcelak csapatához látogatunk január 18-án.

SAKK