Vereség a rájátszásban

Az alapszakaszt követően a megyei bajnokság keresztbejátszással folytatódott. A sárvári csapat számára a másik csoport második helyezettje a SzoESE csapata jutott ellenfélül.

Az első mérkőzés idegenben az egyetem csarnokában került megrendezésre. A tavalyi bajnok ezen a napon nagyon jó dobóformát fogott ki ami ellen sajnos a fürdővárosiaknak nem volt ellenszerük. A hazai csapat a játék szinte minden elemében felülmúlta a SAKK-ot így nem születhetett más eredmény mint Szoese győzelem, 53-35.

Egy héttel később a fürdővárosiak látták vendégül a szombathelyi csapatot. Ahhoz, hogy ne érjen véget a párharc a hazai csapat számára, győzni kellett. Ennek megfelelően kezdett a hazai csapat. A szoros, kemény védekezés nem is ízlett az ellenfélnek, akik talán az első mérkőzést követően kicsit elbízták magukat. A kezdeti lendület végig kitartott így meggyőző fölénnyel 50-37, egyenlített a SAKK.

Következett a mindent eldöntő harmadik mérkőzés. A SzoESE csapata úgy kezdte a mérkőzést, ahogy egy csapatnak kell ha meg akarja nyerni a párharcot ill meg akarja védeni a bajnoki címét. Az első negyedben 24 hazai pontra csak 6 vendég jutott. A fürdővárosiak hiába, küzdöttek, próbálták szorosabbá tenni a mérkőzést ellenfelük ezen az estén nem hibázott így megérdemelt győzelmet aratott, 59-35.

A folytatásban a csapat az 5-8 helyért fog küzdeni. Az első ellenfél a CVSE csapat, akikkel szintén két nyert mérkőzésig folytatódik majd a párharc.
Az első mérkőzés 2017.04.27. Tinódi Gimnázium Sportcsarnoka, kezdés 19.15.

Várunk mindenkit szeretettel!

S.A.K.K.